G. Biruta Prienų ekipos gretose spėjo sužaisti 9 mačus „Betsafe-LKL“ čempionate, per kuriuos aikštelėje vidutiniškai praleido po 15 minučių, pelnė 6,1 taško, sugriebė 2,9 kamuolio, atliko 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 5,4 naudingumo balo.

„Nuoširdžiai dėkojame Gilvydui, jog atidavė visą save tiek rungtynių metu, tiek treniruotėse, taip padėdamas sustiprinti mūsų pajėgas po krepšiu, dėl traumos iškritus Egidijui Dimšai bei sparnus į Ispaniją pakėlusiam Regimantui Miniotui. Linkime Gilvydui sėkmės ateityje bei sakome „ačiū“ už visą įdėtą darbą ir pastangas“, – teigė klubo direktorius Adomas Kubilius.

Į Prienų klubą G. Biruta atvyko iš Hertongenboso „Heroes“ klubo, rungtyniaujančio Olandijos čempionate, kuris dėl COVID-19 pandemijos buvo nutrauktas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)