Ketvirtadienį Kaune viešėsiančių ir su Kauno „Žalgiriu“ Eurolygos rungtynes žaisiančių „Crvena Zvezda“ krepšininkų gretose sunkiai sulaikomu žaidimu išsiskyrė Jordanas Loydas.

Amerikietis gynėjas per 28 min. pelnė 29 taškus (5/10 dvit., 5/11 trit., 4/5 baud.), atkovojo 4 kamuolius, 2 kartus suklydo ir išprovokavo 6 varžovų pražangas.

Langstonas Hallas pridėjo 14, Branko Lazičius 12, Dejanas Davidovacas – 9 taškus.

Pralaimėjusių gretose išsiskyrė du perspektyvūs aukštaūgiai – serbas Filipas Petruševas ir juodkalnietis Marko Simonovičius atitinkamai surinko 22 ir 18 taškų.

Po šio laimėjimo „Crvena Zvezda“ turnyro lentelėje užima 5-ąją vietą, bet yra sužaidusi šiek tiek mažiau rungtynių nei aukštesnėse pozicijose esančios ekipos.

Mačas tarp „Žalgirio“ ir „Crvena Zvezda“ bus Eurolygos reguliariojo sezono 24-ojo turo susitikimas. Jis įprastai prasidės 20 val.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)