Dvikovos pradžia sėkmingi klostėsi katalonams, tačiau antrame kėlinyje svečiai sugebėjo atsitiesti ir įpusėjus rungtynėms „Barcelona“ pirmavo minimaliu skirtumu 37:36.

Po didžiosios pertraukos didelis dėmesys gynybai davė lauktą rezultatą – Mursijos komandai per trečią kėlinį pavyko pelnyti tik 9 taškus, o „Barca“ susikrovė solidų pranašumą – 62:45.

Paskutinis ketvirtis buvo tik formalumas – katalonai skirtumą padidino iki triuškinančio 92:60 ir pelnytai triumfavo. Antroje dvikovos dalyje Š. Jasikevičiaus auklėtiniai pelnė 55 taškus, o varžovams leido surinkti tik 27.


Nugalėtojams 15 taškų pelnė Kyle'as Kuričius. Buvęs žalgirietis Brandonas Daviesas prie per 10 in. pergalės pridėjo 6 taškus, o Leo Westermannas per 18 min. - 9 taškus.

„Murcia“ ekipoje atstovaujantis buvęs žalgirietis Augusto Lima per 23 min. pelnė 9 taškus ir atkovojo 4 kamuolius.


Š. Jasikevičius turėjo galimybę pasisveikinti su buvusiu auklėtiniu, 2016-2017 metų sezone vilkėjusiu Kauno „Žalgirio“ marškinėlius. Būtent šį brazilų vidurio puolėją per atkrintamąsias LKL varžybas į pirmagimio gimimą išleidęs Šaras ir skėlė prakalbą apie tai, kas gyvenime svarbiausia – vaikus.

Katalonai šią savaitę mėgins pratęsti 6 iš eilės pergalių seriją Eurolygoje - vasario 4 dieną stos į dvikovą su Stambulo „Anadolu Efes“.

Barcelona“: Kyle'as Kuričius 15, Nikola Mirotičius 13, Aleksejus Pustovijus 11, Sergio Martinezas ir Leo Westermannas - po 9, Adamas Hanga 8, Brandonas Daviesas ir Pierre Oriola - po 6, Corry Higinsas 4, Nickas Calathesas 3, Rolandas Smitas 2.

UCAM: D. J. Strawberry 12, Tomas Bellas 10, Conneris Frankampas ir Augusto Lima po 8.

Kitoje dvikovoje Manresos BAXI, kuriai atstovauja du lietuviai, namie 87:101 (19:19, 11:29, 22:28, 35:25) nusileido Burgoso „San Pablo“ ekipai.

Martynas Sajus per 22 min. pelnė 24 taškus (7/12 dvitaškiai, 10/11 baudos), atkovojo 7 kamuolius ir surinko net 29 naudingumo balus. Tai buvo geriausios vidurio puolėjo sezono rungtynės.

Kitas Manresos ekipos lietuvis Deividas Dulkys per 6 min. taškų nepelnė, per tą laiką nepataikė dviejų mestų tritaškių.

Nugalėtojams 22 taškus pelnė Thadas McFaddenas, 20 pridėjo Vitoras Benite, 15 – Jasielis Rivero.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)