Puolime strigusį „Žalgirį“ sukaustė kieta „Baskonia“ gynyba, privertusi svečius prarasti 20 kamuolių. Itin atletiška Vitorijos komanda pati baudė varžovus greitu ir ne ką mažiau fizišku žaidimu puolime.

„Šiandien jie smogė mums į dantis, o mes nesugebėjome atsakyti. Pamoka bus išmokta ir ateityje susitikę su taip fiziškai žaidžiančia komanda dalykus išpildysime geriau“, – po rungtynių sakė Th. Walkupas.

„Varžovai žaidė labai fiziškai, tai buvo smūgis į dantis. Kalbėjome apie tai, turime po šio mačo eiti į priekį“, – pridūrė Vitorijoje per 28 minutes 14 taškų, 4 atkovotus kamuolius, 4 rezultatyvius perdavimus ir 20 naudingumo balų surinkęs amerikietis.

Gruodį Kaune 73:92 beviltiškai kritusi „Baskonia“ priėmė „Žalgirį“ po keturių iš eilės Eurolygoje patirtų pralaimėjimų, tačiau penktadienį, anot Th. Walkupo, baskams užteko tiesiog pajausti savo žaidimą.

„Čia Eurolyga. Visi yra geri, todėl negalima leisti tokiai komandai pajausti žaidimo. „Baskonia“ yra gera komanda, o mes leidome jai pajausti ritmą.

Puikiai žaidęs Pierria Henry gana anksti padarė keletą rezultatyvių perdavimų, pataikė metimus ir pajautė žaidimą. Jis pasijautė gerai, todėl sumetė metimus“, – kalbėjo Th. Walkupas.

Kitą savaitę, vasario 4 dieną, „Žalgiris“ namie susigrums su Belgrado „Crvena Zvezda“ komanda, o „Baskonia“ vasario 5 dieną svečiuosis Madride, kur žais su vietos „Real“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)