37-erių amerikietis ant parketo praleido vos kiek daugiau nei 3 minutes, per kurias suspėjo pataikyti vienintelį mestą tritaškį.

Šis tritaškis ir tapo paskutiniu žaidimo veiksmu, kurį veteranas atliko aikštėje. Iš karto po metimo J. Carrollas nesėkmingai nusileido ant varžovo Lefterio Bochoridžio kojos ir itin skausmingai kryptelėjo čiurną.

Šis epizodas sulaukė nemažai aptarimo socialiniuose tinkluose, nes dėmesį į jį po rungtynių atkreipė pats „Real“ treneris Pablo Laso.

Anot ispano, 26-erių graikas neleistinai kyštelėjo į priekį koją, taip padidindamas galimybes susižeisti savo tiesioginiam oponentui. P. Laso teigimu, Eurolyga turi nubausti „Panahtinaikos“ gynėją.

„Nepaisant to, ar tai buvo padaryta tyčia, ar atsitiktinai, Bochoridis turi būti nubaustas, nes jo veiksmas yra nepaprastai pavojingas“, – piktinosi P. Laso, tvirtinęs, kad J. Carrollo koja po rungtynių atrodė „labai prastai“.

Galima prisiminti, kad panašaus tipo įvykiai įvairių reakcijų yra sulaukę ir NBA lygoje. Vienas iš garsesnių pavyzdžių – gruzino Zazos Pachulios šuoliukas link į krepšį metančio Kawhi Leonardo ir skausmingas pastarojo nusileidimas ant vidurio puolėjo kojos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)