Žurnalistas Emiliano Carchia skelbia, kad tiesiog įstabų sezoną žaidžiantis gynėjas rimtai domina Atėnų „Panathinaikos“ klubą.

„Sportando“ šaltinių duomenimis, graikai jau susisiekė su Zelionos Guros „Stelmet“ komanda, kuriai šiuo metu atstovauja G. Lundbergas.

Pranešama, kad Lenkijos ekipa prieš kelias savaites atmetė kito interesanto – Krasnodaro „Lokomotiv“ – pasiūlymą dėl žaidėjo išpirkos.


Lapkritį Vilniuje sensacingai 28 taškais nuskausminęs Lietuvos rinktinę G. Lundbergas jau kitą dieną atseikėjo 38 taškus ir į Čekijos krepšį.

Fantastiškai žaidžiantis danas šį sezoną įskraidino jau ne vieną pergalingą metimą – tiek toje pačioje atrankoje į Europos čempionatą, tiek ir VTB lygoje, kurioje, beje, būtent jis buvo pripažintas gruodžio mėnesio MVP.

G. Lundbergo, kuris renka daugiausiai taškų ir naudingumo balų visoje lygoje (po beveik 20), vedamas „Stelmet“ kolektyvas VTB pirmenybėse žengia šeštas, o Lenkijos čempionate tvirtai pirmas.

Įdomu, kad Danijos krepšinio talentas prieš sezoną buvo siūlomas ir Kazio Maksvyčio treniruojamai Permės „Parmai“.

„Aš pusiau juokais gaunu pylos nuo vadovų, kadangi G. Lundbergas prieš sezoną buvo siūlomas ir mūsų komandai. Prieš tai jis turėjo vidutinį sezoną Ispanijoje, kur buvo atsarginis žaidėjas su nedaug žaidimo minučių. Mano pagrindinės abejonės buvo dėl jo tolimo metimo ir gebėjimo būti grynai pirmu numeriu, įžaidėju.

Na, bet šiemet pačiam teko nukentėti nuo jo. Be to, stebėjau kitas jo rungtynes – tai pamatęs, kokiu lygiu jis žaidžia ir kokius sunkius lemiamus metimus pataiko, manau, kad jis jau yra išaugęs Lenkijos lygą. Jis yra labai fiziškas, atletiškas gerai ginasi ir šiemet fantastiškai pataiko iš toli, todėl kitais metais, jis tikrai atsidurs, jei ne Eurolygos, tai Europos taurės komandoje“, – „Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ teigė K. Maksvytis.

Primename, kad G. Lundbergas su savo svita vasario pabaigoje vėl užsuks į Vilnių. Tada ir paaiškės, kas – Lietuva ar Danija, pateks į 2022-ųjų Europos čempionatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)