36-asis tinklalaidės epizodas žiūrovus pasitinka kiek pasikeitęs – šalia laidos vedėjo Kipro Serpausko vėl prisidėjo anksčiau tinklalaidę vedęs ir dabar sugrįžęs Rytis Kazlauskas, o pirmuoju jų pašnekovu tapo Tautvydas Sabonis.

Prieš dvejus metus profesionalaus krepšininko karjerą baigęs T. Sabonis praėjusiame sezone dirbo „Žalgirio-2“ trenerių štabe, o nuo šio sezono tapo ir pagrindinės „Žalgirio“ ekipos trenerių štabo dalimi. Būtent todėl 28-erių specialistas itin džiaugiasi jaunųjų žalgiriečių integracija į pagrindinę komandą – šiemet joje jau debiutavo Paulius Murauskas ir Mantas Rubštavičius.

„Toje komandoje yra daug talento. M. Rubštavičius ir P. Murauskas jau treniruojasi su pagrindine komanda. Treneriui yra tik pirmi metai ir jis daug jaunimo nepažįsta, jam buvo svarbu laimėti. Dabar jis jau mato, kad, pavyzdžiui, M. Rubštavičius treniruotėse turi talento ir gali pastovėt prieš mūsiškius“, – džiaugėsi treneris.

Pokalbio metu komandos draugų tiesiog Tučiu vadinamas T. Sabonis negailėjo pagyrų ir vyriausiajam komandos treneriui Martinui Schilleriui.

„Kiekvieną dieną matosi jo žingsniai į priekį. Jis iš visų pusių ima informaciją ir su juo yra labai smagu dirbti, jis visiems duoda atsakomybių. Jis yra žaidėjų treneris, į juos įsiklauso, stengiasi juos naudoti jiems patogiose situacijose, duoda daug laisvės. Manau, kad žaidėjams tai yra patogu“, – svarstė ypatingai už individualų darbą su žaidėjais atsakingas trenerių štabo narys.

Buvęs krepšininkas taip pat pasidžiaugė „Žalgirio“ komandos Eurolygoje demonstruojamais rezultatais bei pastaruoju metu itin pagerėjusia gynyba. Tinklalaidės svečias taip pat pažvelgė į artėjančius varžovus.

„Aš manau, kad labai daug žmonių negalvojo, kad tokiu sezono metu Eurolygoje mes būsime taip aukštai. Manau, kad rodome gerą žaidimą, ypač gynyboje – praėjusį mėnesį pagal reitingus buvome antra Eurolygos komanda. Vadinasi, kažką darome gerai. Dabar ateina sunkių rungtynių laikas, bet reikia ruoštis“, – tikino T. Sabonis.

Pokalbio metu tinklalaidės dalyviai palietė ir daugiau įvairių temų – buvo kalbama apie Domantą ir Arvydą Sabonius, sunkiai dirbantį Nigelą Hayesą bei dar daug kitų dalykų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)