Lietuvio treniruojama „Barcelona“ (16-3) ACB lygos rungtynėse išvykoje sekmadienį 110:68 (28:21, 34:15, 32:16, 16:16) sutalžė San Sebastiano „Acunsa GBC“ (4-16).

„Turime gerbti save, o tuomet ir varžovus. Mūsų laukia itin sudėtinga savaitė su daug rungtynių ir labai gerai, kad galėjome tas minutes paskirstyti jauniems žaidėjams, – leidiniui „Mondo Deportivo“ kalbėjo Š. Jasikevičius. – Komandos jaunimas tobulėja ir suteikia mums daug pagalbos. Tai yra teisingas kelias“.


Vienas iš tokių sparčiai progresuojančių jaunuolių yra Leandro Bolmaro, pelnęs 8 taškus, atkovojęs 2 kamuolius ir atlikęs 6 rezultatyvius perdavimus.

„Pradėjome rimtai nusiteikę ir visas rungtynes buvo agresyvūs puolime (po trijų kėlinių katalonai pirmavo 94:52). Tai buvo gera pergalė prieš ateinančias Eurolygos rungtynes“, – sakė „Barcelonos“ strategas.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Š. Jasikevičiaus auklėtinių antradienį laukia dvikova namie su sėkmingai žaidžiančiu Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Artūru Gudaičiu, o ketvirtadienį išvykoje – su praėjusią savaitę „Žalgirio“ Kaune nugalėtu Pirėjo „Olympiakos“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)