OLY sporto direktorius Christos Bafes, nesutikdamas su rungtynių Kaune rezultatu, oficialiai kreipėsi į Eurolygą.

Portalo gavros.gr teigimu, savo pareiškime „Olympiakos“ stovykla piktinasi, kad lemiamo epizodo metu teisėjai neužfiksavo Thomaso Walkupo pražangos prieš Kostą Slouką, ir reikalauja oficialios Eurolygos pozicijos šiuo klausimu.

„Prieš K. Slouką buvo prasižengta, toks buvo „Žalgirio“ paliepimas, bet pražanga nebuvo sušvilpta. Laukiame oficialios Eurolygos pozicijos apie mačo baigtį nulėmusį epizodą “, – „Olympiakos“ svetainėje tvirtina Ch. Bafes.

„Žalgirio“ suolas davė nurodymą prasižengti, Th. Walkupas tai ir bandė padaryti prieš K. Slouką... Tai buvo aiškus nurodymas. Ar pražangą reikėjo fiksuoti? Pone, tai ne mano darbas, sprendžia teisėjai. Tam jie čia ir yra“, – akivaizdžiai susinervinęs kalbėjo 55-erių metų G. Bartzokas.


Primename, kad „Žalgirio“ įžaidėjas perėmė kamuolį iš paskutinę ataką rezgusio graikų gynėjo ir likus 0,8 sek. iki finalinės sirenos išplėšė šeimininkams pergalę 81:79.

Žalgiriečių vairininkas Martinas Schilleris taip pat neslėpė, jog Th. Walkupo užduotis buvo žaisti ties pražangos riba.

Dramatiškai iškovota pergalė pakylėjo „Žalgirį“ (12/9) į šeštą turnyro lentelės vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (231)