„Wildcats” valstijos derbyje susitiko su Arizonos valstybinio universiteto „Sun Devils“ (4/7) komandos krepšininkais ir iškovojo pergalę 84:82 (35:30, 49:52).

Likus žaisti 9 sek. aukštaūgis lietuvis gynyboje blokavo varžovo Remy Martino metimą, o netrukus pats tapo pergalingų taškų autoriumi. 207 cm ūgio vilnietis sugebėjo pagauti kamuolį po itin netaiklaus Jameso Akinjo tritaškio ir pats sulig sirena išplėšyi pergalę komandai.

Po akimirkos „Wildcats“ naujokas jau buvo apsuptas besidžiaugiančių komandos draugų.


„Pamačiau kad atliekamas metimas netaiklus, pats sugriebiau kamuolį ir viską užbaigiau“, – situaciją trumpai apibūdino mačo herojus.

Tiesa, varžovų treneris Bobby Hurley po mačo piktai purtė galvą kalbėdamas apie mačo pabaigą. Jo nuomone, stabdydamas R. Martiną lietuvis prasižengė. „Mes turėjome rungtynes užbaigti dviem baudų metimais, žaidėjas nelaikė savo rankų ištiestų, prasižengė. Nežinau, apie ką daugiau čia ir kalbėti“, – piktinosi jis.

Ą. Tubelis šiose rungtynėse ant parketo iš viso praleido 29 min., per kurias pelnė 8 taškus (4/8 dvit.), atkovojo 7 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Rezultatyviausias buvo 24 taškus surinkęs J. Akinjo, kurio metimą ir pataisė lietuvis.

Pralaimėjusiems R. Martinas ir Joshas Christopheris pelnė po 18 taškų.

Ą. Tubelio šio sezono statistika – vidutiniškai 11,2 taško ir 6 atkovoti kamuoliai per susitikimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)