Graikijos žiniasklaida, remdamasi šaltiniais policijoje, skelbia, jog D. Giannakopoulas viešoje vietoje smarkiai susiginčijo su moterimi, kurią, pasak liudininkų, mėgino įsitempti į automobilį ir uždėti antrankius.

Pareigūnus iškvietę praeiviai nurodė automobilio valstybinius numerius. Šis vėliau buvo aptiktas kitame Atėnų rajone, o pats D. Giannakopoulas, kurį lydėjo trys apsaugos darbuotojai, išgabentas į nuovadą.

Vėliau jis buvo paleistas, nukentėjusiai moteriai nusprendus neteikti pareiškimo policijai dėl verslininko veiksmų.

Primename, kad D. Giannakopoulas labiausiai pagarsėjo dėl nuožmios Eurolygos prezidento Jordi Bertomeu kritikos. Sunkiai prognozuojamas „Panathinaikos“ bosas ne kartą ruošėsi palikti prestižinį žemyno krepšinio turnyrą, bet savo grasinimų taip ir neįvykdė.

Kaip skelbta žiniasklaidoje, praėjusį spalį jis buvo patyręs širdies smūgį.

Impulsyviu charakteriu garsėjantis Dimitris yra vienintelis prieš porą metų mirusio graikų farmacijos magnato Pavlo Giannakopoulo sūnus, iš tėvo paveldėjęs „Vianex“ verslo imperiją.

Jam atiteko ir „Panathinaikos“ krepšinio klubo akcijos. Praėjusį pavasarį jis paskelbė parduodantis klubą už 25 mln. eurų, tačiau žinių apie įvykusį sandorį kol kas nėra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)