Kaip prognozuoja „Real“ artimas ispanų portalas Marca, pasikeisti gali pusė Karališkojo klubo pagrindinės sudėties žaidėjų. Ir šią vasarą įvykdyti reformoms bus kaip reta palankios sąlygos – baigs galioti net 6 krepšininkų sutartys.

Sulig 2020-2021 m. sezono pabaiga pasibaigs Felipe Reyeso, Sergio Llullo, Jaycee Carrollo, Gabrielio Decko, Nicolaso Laprovittolos ir Alexo Tyuso kontraktų galiojimo laikas.

Manoma, kad 40-metis F. Reyesas ir 37-erių J. Carrollas apskritai galų gale pabaigs savo karjeras, G. Deckas išvyks į NBA, o N. Laprovittola keis klubą Europoje. „Real“ turėtų siūlyti pratęsti sutartį klubo simboliu tapusiam 33-ejų S. Llullui, kuris ne kartą pažymėjo norintis karjerą pabaigti būtent Madride. Kas laukia tik šio sezono viduryje „Real“ papildžiusio A. Tyuso, kol kas nėra aišku.

Pažymėtina, kad „Real“ gali atsisveikinti ir su 18-mečiu savo talentu Usmanu Garuba, kuris planuoja dalyvauti NBA naujokų biržoje – aukštaūgiui progonozuojamas šaukimas pirmojo rato pabaigoje.

Be to, vasarą baigs galioti ir jau dešimtmetį „Real“ treniruojančio Pablo Laso sutartis. Per šį laiką ispanas su klubu suspėjo iškovoti įvairių 20 titulų. Kol kas nėra žinių, ką planuoja pats 53 ispanas ir „Real“ klubo vadovybė.

„Real“ su P. Laso prie vairo Eurolygą laimėjo 2015 ir 2018 m., Ispanijos čempionate triumfavo 2013, 2015 2016, 2018 ir 2019 m.

Šį Eurolygos sezoną prastokai pradėjus „Real“ komanda vėliau įsibėgėjo ir prasimušė į lyderių gretas. Šiuo metu ispanai su 13 pergalių ir 7 pralaimėjimais turnyro lentelėje yra treti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)