Nuo 2012-ųjų 206 cm ūgio puolėjas paeiliui atstovavo Orlando „Magic“, Niujorko „Knicks“, Indianos „Pacers“ ir Filadelfijos „76ers“ klubams.

Praėjusiame sezone pastarojoje komandoje 30-mečio amerikiečio vaidmuo buvo kuklus: per rungtynes jis vidutiniškai ant parketo praleisdavo po 11 min. ir pelnydavo 3,5 taško, atkovodavo 4 kamuolius ir atlikdavo 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Europoje aukštaūgis iki šiol žaidęs nebuvo.

„Fenerbahče“ Eurolygoje pastaruoju metu taiso savo reikalus – laimėjo penkerias rungtynes iš eilės ir pakilo į 11-ą vietą (10/10).

Kiek anksčiau Edgaro Ulanovo atstovaujamą klubą jau sustiprino po karjeros etapo NBA sugrįžęs Marko Guduričius bei buvęs Kauno „Žalgirio“ legionierius iš Meksikos Alexas Perezas. Su komanda atsisveikino kitas buvęs žalgirietis Leo Westermannas, išvykęs į „Barcelona“ (Ispanija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)