21-erių kupiškėnas sužaidė 14 rungtynių. Vidutiniškai ant parketo po beveik 20 minučių praleidžiančio krepšininko statistiniai rodikliai šiuo metu siekia 9,8 taško, 2 atkovotus kamuolius bei 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

„Domantas kol kas puikiai naudojasi jam suteiktu šansu ir visus maloniai stebina. Tikime, kad tai tik pradžia ir jo žaidimo kreivė ilgainiui toliau kils aukštyn, – teigė komandos sporto direktorius Virginijus Bulotas. – Domantas labai sunkiai dirba treniruotėse, yra motyvuotas ir atkakliai siekia savo tikslų. Žinoma, tobulėti jam dar tikrai yra daug kur, tačiau jis turi tinkamą požiūrį į darbą, ir neabejoju jo sėkme.“

Šoklusis krepšininkas šį sezoną jau spėjo surengti ne vieną įspūdingą pasirodymą, o labiausiai visiems įsiminė puikus jo žaidimas pergalingose rungtynėse prieš Vilniaus „Rytą“.

D. Vilys į komandos, kurios dublerių gretose dar užpernai rungtyniavo pats, krepšį įmetė 22 taškus ir ne tik tapo rezultatyviausiu rungtynių žaidėju, bet ir padėjo „Nevėžiui-Optibet“ pasiekti pergalę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)