Lemiamas atrankos „langas“ prancūzų laukia vasario 20-22 dienomis Podgoricoje, priimsiančioje G grupės „burbulą“.

„Mėlynieji“ (3/1) pirmauja pogrupyje, bet dar nėra užsitikrinę vietos finaliniame etape.

Tai padaryti Prancūzijos nacionalinė komanda galės susitikimuose su šeimininkais juodkalniečiais (2/2) ir britais (2/2).

Kelialapius iškovos dvi iš šių trijų ekipų, o paskutinę vietą grupėje užimanti Vokietija (1/3) dalyvaus 2022 metais vyksiančiame čempionate šeimininkės teisėmis.

Iki šiol Th. Heurtelis nepadėjo tautiečiams, nes kvalifikacijos varžybos dažniausiai kirsdavosi su Eurolygos kalendoriumi.

Tačiau dabar „Barcelona“ strategui Šarūnui Jasikevičiui nebereikalingas 31-erių gynėjas galės prisidėti prie rinktinės, praneša eurohoops.net.

Primename, kad vietoje jo katalonai pasistiprino kitu prancūzu Leo Westermannu. Th. Heurtelį „Barcelona“ norėjo išsiųsti į Stambulo „Fenerbahče“ (Turkija), tačiau pats žaidėjas derino sutarties sąlygas su pagrindiniais „Barcos“ konkurentais Ispanijoje Madrido „Real“. Galiausiai neįvyko nei vienas, nei kitas perėjimas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)