Trečiadienį Prancūzijos čempionate ASVEL (6/3) namuose 85:68 įveikė „Villeneuve-d'Ascq“ (6/4) ekipą ir pasivijo pastarąją pagal iškovotas pergales.

Po Marine Fauthoux perdavimo tritaškį iš aikštės kampo smeigusi J. Jocytė iš viso žaidė 3 min., per kurias prametė 2 dvitaškius bei atkovojo 2 kamuolius.

Rezultatyviausios nugalėtojų gretose buvo kanadietė Nayo Raincock-Ekunwe (15 taškų, 10 atkovotų kamuolių) ir prancūzė Marine Johannes (13 taškų, 7 rezultatyvūs perdavimai).

Šiame sezone Prancūzijos pirmenybėse J. Jocytė ant parketo buvo pasirodžiusi 5 kartus ir tenkinosi epizodiniu vaidmeniu. 15-metė lietuvė vidutiniškai žaidė po 2,6 min. ir rinko 1,4 taško.

Įsibėgėti gynėjai, galinčiai žaisti ir lengvosios krašto puolėjos pozicijoje, trukdė kelio skausmai ir koronaviruso protrūkis ASVEL komandoje, dėl kurio ši vis dar yra sužaidusi mažiau rungtynių už kai kurias pagrindines konkurentes.

J. Jocytės tolimas šūvis – nuo 1:54:15

Turnyre pirmauja „Bourges“ (10/0), antrą vietą užima „Basket Landes“ (8/1).

Kitą savaitę ASVEL keliaus į Eurolygos „burbulą“ Prahoje (Čekija), kur sužais atsakomąsias rungtynes paeiliui su Gdynės „Arka“ (Lenkija), šeimininkėmis USK ir Stambulo „Fenerbahče“ (Turkija).

Dvejas iš trejų pirmųjų rungtynių laimėjusios prancūzės kol kas pirmauja B grupėje. Į ketvirtfinalius pateks dvi geriausios pogrupio komandos.

Eurolygoje J. Jocytei dar nepavyko atidaryti savo taškų sąskaitos, tiesa, ir žaidė ji iš viso tik 4 minutes.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)