Vokietijoje karantino metu draudžiami visi mėgėjiški sporto renginiai, o dauguma Eurolygos jaunimo turnyro dalyvių dar nėra profesionalai.

Pranešama, kad Eurolyga vertins galimybes surengti turnyrą vėliau arba perkelti jį į kitą vietą.

Miunchene aštuonios komandos turėjo varžytis dėl patekimo į finalinį turnyrą, tradiciškai rengiamą kartu su Eurolygos finalo ketvertu.

Kartu su jaunaisiais žalgiriečiais ir šeimininkais „Bayern“ Bavarijos sostinėje turėjo grumtis Madrido „Real“, Saragosos „Casademont“, Brno „Basket“, Paryžiaus SFBB, Romos „Stellazzurra“ ir Patrų „Promitheas“.

Iš viso šiame sezone numatyti trys atrankos turnyrai, vienas jų jau įvyko Valensijoje (Ispanija), kur triumfavo „Barcelona“ pamaina.

Trečiasis atrankos turnyras planuojamas vasario 19-21 d. Belgrade (Serbija).

Iki šio sezono atrankos turnyrus aštuonerius metus priėmė Kaunas.

Primename, kad „Žalgirio“ jaunimo komanda du kartus yra tapusi Eurolygos čempione. Tiek pat sykių triumfuoti pavyko Vilniaus „Ryto“ pamainai, kuri šiame sezone turnyre nebedalyvauja, klubui nusprendus pereiti į FIBA Čempionų lygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)