Lietuviui vieta komandoje atsirado Odetui Kattashui išvykus į Atėnų „Panathinaikos“ ekipą.

D. Adomaitis dar trečiadienį gyvai stebėjo FIBA Čempionų lygos rungtynes, kuriose „Hapoel“ namuose minimaliu skirtumu 77:78 nusileido G grupės lyderiui Ankaros „Turk Telekom“ klubui.

Tai buvo paskutinis akordas Jeruzalėje O. Kattashui, kuris perima „Panathinaikos“ ekipos vairą.

Pirmtakas nepadarė paslaugos lietuviui. Norint pratęsti pasirodymą Čempionų lygoje, „Hapoel“ kitą savaitę reikės ne tik įveikti Limožo CSP (Prancūzija, 1/4) ekipą, bet ir viltis, kad kelialapį jau užsitikrinęs „Turk Telekom“ nugalės Aleksandrovaco „Igokea“ (Bosnija ir Hercegovina, 3/2).

Izraelio čempionate „Hapoel“ su 7 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais dalijasi antrą-trečią vietas su „Galil Gilboa“.

Praėjusią vasarą D. Adomaitis atsisveikino su „Rytu“, kur vyriausiojo trenerio pareigas ėjo dvejus metus.

Standings provided by SofaScore LiveScore


46 metų O. Kattashas ketvirtadienį oficialiai perėmė Atėnų „Panathinaikos“ vairą – Graikijos čempionams vadovaus iki 2021-2022 metų sezono pabaigos.

O. Kattashas Atėnuose pakeis Georgiosą Vovorą. Naujojo vyriausiojo trenerio asistentu taps Lioras Lubinas, vadovavęs „Hapoel Galil Gilboa“ ekipai.

Dėl kelio traumos O. Kattashas buvo priverstas anksti baigti krepšininko karjerą – būdamas 28 metų. Graikų žaliesiems pats O. Kattashas yra padėjęs 2000 metais laimėti Eurolygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)