Svečiai geriau pradėjo susitikimą ir antrame kėlinyje pirmavo 10 taškų skirtumu, bet po didžiosios pertraukos vaizdas aikštėje apsivertė aukštyn kojomis.

Likus žaisti pusei minutės iki finalinės sirenos ir „Zenit“ atsiliekant 77:80, su kamuoliu užsižaidęs Billy Baronas turėjo atlikti priverstinį metimą paskutinę atakos sekundę.

Lanko net nelietęs kamuolys nukrito tiesiai į rankas Artūrui Gudaičiui, kuris pataisė komandos draugo metimą, bet padarė tai per vėlai.

„Zenit“ teko griebtis pražangų taktikos, kuri vaisių neatnešė.

A. Gudaitis antrose rungtynėse iš eilės buvo savo ekipos vedlys puolime. Vidurio puolėjas per 32 min. pelnė 22 taškus (7/9 dvitaškių, 8/12 baudų), atkovojo 6 kamuolius ir surinko 28 naudingumo balus.

Primename, kad praėjusią savaitę lietuvis pagerino savo karjeros rezultatyvumo rekordą, į Atėnų „Panathinaikos“ krepšį sumetęs 25 taškus.

Bavarų gretose ant parketo grįžo daugiau nei mėnesį traumą besigydęs lyderis Vladimiras Lučičius, kuris trečiadienį pasižymėjo 15 taškų ir realizavo svarbius baudų metimus rungtynių pabaigoje.

„Bayern“ aplenkė „Zenit“ turnyro lentelėje ir pergalėmis susilygino su trečią vietą užimančiu Madrido „Real“, kuriam trečiadienį nepavyko sužaisti su Belgrado „Crvena Zvezda“, kelionę lėktuvu sustabdžius pūgai Serbijoje.

Penktadienį Xavi Pascualio auklėtiniai namuose priims „Žalgirį“.

„Bayern“: Wade'as Baldwinas 17 (5 rez. perd.), Jalenas Reynoldsas ir Vladimiras Lučičius – po 15, D.J. Seeley 14;

„Zenit“: Artūras Gudaitis 22, Kevinas Pangosas 17 (4/10 dvit., 2/7 trit., 5 rez. perd.), Mateuszas Ponitka 14, Andrejus Zubkovas 11.

Kitose trečiadienio Eurolygos rungtynėse ryškiausiomis spalvomis spindėjo Nemanja Nedovičius, kurio vedamas „Panathinaikos“ (6/12) 88:71 (25:21, 20:21, 25:18, 18:11) parklupdė turnyro lentelės kaimynus Vilerbano ASVEL (5/13).

Gynėjas iš Serbijos per 28 min. surinko 33 taškus (6/7 dvitaškių, 5/10 tritaškių, 6/6 baudų), atkovojo 5 kamuolius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Toks pasirodymas buvo įvertintas 40 naudingumo balų.

„Panathinaikos“: Nemanja Nedovičius 33, Georgios Papagiannis 18 (8 atk. kam.), Kostas Mitoglou 11 (9 atk. kam.);

ASVEL: Norrisas Cole'as 15 (1/6 trit.), Davidas Lighty 13, Moustapha Fallas 10 ( 9 atk. kam.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)