Neįgyvendinusi vieno iš sezono tikslų „Ryto“ komanda gali atsisveikinti su trimis legionieriais.

Kaip praneša „BasketNews.lt“ redaktorius Jonas Miklovas, ant karštųjų kėdžių Vilniuje atsidūrė amerikiečiai Keithas Bensonas ir Ryanas Boatrightas bei senegalietis Maurice'as Ndouras.

Nėra aišku, ar permainų negali būti ir daugiau, tačiau tvirtinama, kad su vyriausiuoju treneriu Donaldu Kairiu „Rytas“ skirtis neplanuoja.

Visi šie krepšininkai prie Vilniaus komandos prisijungė jau sezono metu. Paskutinis tai padarė K. Bensonas, su kuriuo buvo sudaryta tik iki sausio pabaigos galiojusi sutartis.

Iš minėtų žaidėjų didžiausią indėlį į „Ryto“ žaidimą įnešė M. Ndouras, kuris Čempionų lygoje per rungtynes pelnydavo po 9,8 taško ir atkovodavo po 4,8 kamuolio, o LKL čempionate rinko po net po 17,4 taško. Anot pranešimo, M. Noduras komandą palikti gali dar šią savaitę.

Tuo metu anot Graikijos portalo SDNA, M. Ndouras jau netrukus gali persikelti į vieną iš Kinijos elitinės lygos komandų.

Primename, kad „Rytas“ į kitą etapą sau duris galutinai užtrenkė antradienio vakarą išvykoje nusileidęs Atėnų „Peristeri“ – 74:81. Vilniečiams turnyre liko sužaisti vienas nieko nebelemiančias namų rungtynes su Strasbūro SIG. Kol kas per penkis susitikimus jie tėra iškovoję vieną pergalę.

Tuo metu šią savaitę, šeštadienį, „Rytas“ namuose žais atsakomąsias Citadele-Karaliaus Mindaugo taurės rungtynes su Utenos „Juventus“ krepšininkais.

„Fiziškai ir emociškai mačą pradėjome gerai, tačiau paskui kritome į gilią duobę. Klaidos buvo pagrindinė priežastis, kodėl varžovai atitrūko.

Akivaizdu, kad viduryje kėlinio atidavėme varžovams per daug kontrolės, sugrįžti į rungtynes nebuvo lengva. Durys užsivėrė, darbą pabaigsime paskutinėse rungtynėse. Mūsų laukia geros kovos vietiniame čempionate“, – po pralaimėjimo Atėnuose tolesnę klubo trajektoriją nubrėžė D. Kairys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)