Lietuviškoji „Parma“ komanda daugiau nei du kėlinius vertė varžovus vytis ją, tačiau po didžiosios pertraukos iniciatyvą perėmusi Kazanės ekipa susikrovė dviženklį pranašumą.

K. Maksvyčio auklėtiniai baltos vėliavos nekėlė ir sugrąžino intrigą į rungtynes, tačiau svečiai pergalės iš rankų nebepaleido.

Permės komandoje rezultatyviausiai žaidė A. Juškevičius. Jis per 25 min. pelnė 23 taškus (2/5 dvitaškiai, 4/8 tritaškiai, 7/7 baudos), atkovojo 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, triskart suklydo, prasižengė 4 kartus ir surinko 19 naudingumo balų.

Eigirdas Žukauskas aikštės šeimininkams per 23 min. prametė dvitaškį ir du tritaškius, atkovojo kamuolį, atliko du rezultatyvius perdavimus, kartą suklydo ir surinko -1 naudingumo balą.

Niekas iš K. Maksvyčio auklėtinių be A. Juškevičiaus nesurinko 10 ir daugiau taškų. Antras pagal rezultatyvumą buvo Nikolajus Žmako su 8 taškais.

Nugalėtojams 22 taškus pelnė Johnas Hollandas, 18 – Okaro White'as, 15 – Jamaras Smithas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)