Praėjusį sezoną I. Duke rungtyniavo Madrido „Zentro“ komandoje, kuri žaidžia trečiame pagal pajėgumą Ispanijos divizione.

Šį sezoną krepšininkas pradėjo treniruodamasis su antrame Ispanijos divizione rungtyniaujančia „Huesca“ ekipa.

Anot Kėdainių klubo, naujokas išsiskiria savo fizinėmis savybės: 209 cm ūgio žaidėjo į šonus ištiestų rankų bendras ilgis siekia net 226 cm. Turėdamas tokį kūną, jis pasižymi „minkštu“ metimu ir geru driblingu, dėl šių savybių gali rungtyniauti keletoje pozicijų.

„Tai yra ilgalaikis klubo projektas. Imru turi išskirtinius duomenis, su kuriais dar reikia labai daug dirbti. Žinoma, šį sezoną iš jo daug pagalbos nesitikime, tačiau ateityje, įdėjus daug darbo bei sėkmingai susiklosčius aplinkybėms, jis gali eiti labai toli“, - teigė komandos sporto direktorius Virginijus Bulotas.

Pirmą kartą krepšinio kamuolį į rankas I. Duke paėmė būdamas 17 metų. Dar nesulaukus 19-ojo gimtadienio krepšininkas persikėlė į „Zentro Basket“ akademiją Madride. Įdomu tai, kad būtent Ispanijoje ir įvyko jo pirmosios oficialios krepšinio rungtynės.

I. Duke dalyvavo 2020 m. Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje, tačiau savo pavardės ten neišgirdo.

Aukštaūgis jau yra Kėdainiuose ir sportuoja su komanda. Jo debiutas vilkint „Nevėžio-Optibet“ marškinėlius turėtų įvykti šeštadienį rungtynėse su Vilniaus „Rytu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)