Geležiniais gynybos pančiais varžovus surakinę Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai antrame kėlinyje mėgavosi 16 taškų pranašumu, tačiau vėliau stabtelėjo ir dalį jo išbarstė.

Vaizdu aikštėje smarkiai nepatenkintas „Barcos“ treneris tuomet užsidirbo techninę pražangą.

Per pertrauką vieni Eurolygos favoritų padarė išvadas ir vėl nutolo, o didžiausias skirtumas tarp komandų vienu metu buvo pasiekęs 19 taškų.

Šiose rungtynėse naujoje komandoje debiutavo vos trečiadienį prie Barselonos klubo prisijungęs gynėjas iš Prancūzijos Leo Westermannas.

Iš Stambulo „Fenerbahče“ atvykęs buvęs žalgirietis žaidė 16 min. ir pelnė 5 taškus bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Po rungtynių įžaidėjo laukė linksmos maudynės komandos rūbinėje.

Š. Jasikevičiui nebereikalingas jo tautietis Thomas Heurtelis nebuvo registruotas susitikimui.

Šeimininkai puikiai pataikė iš toli (11/19, 58 proc.) ir suklydo tik 6 kartus, kuomet „Valencia“ kamuolį prarado 14 sykių.

„Barcelona“: Alexas Abrinesas 16, Cory Higginsas ir Adamas Hanga – po 13, Sergi Martinezas (8 atk. kam.) ir Rolandas Šmitas – po 10;

„Valencia“: Louis Labeyrie 17, Mike'as Tobey 14 (10 atk. kam.), Joanas Sastre 13, Nikola Kaliničius 8.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)