Kaip praneša Eurohoops, Graikijos sostinės klubas ir treneris iš Izraelio jau susitarė dėl sutarties, galiosiančios iki 2022-ųjų vasaros.

Vienintelė likusi kliūtis – susitarimas su Jeruzalės „Hapoel“ klubu, prie kurio vairo O. Kattashas stovi nuo 2018-ųjų. Visgi informuojama, kad bendras sprendimas dėl išpirkos tarp „Panathinaikos“ ir „Hapoel“ netrukus bus pasiektas.

Į buvusio įžaidėjo vadovaujamą Jeruazalės komandą praėjusią vasarą buvo persikėlęs iš Vilniaus „Ryto“ perpirktas snaiperis Deividas Sirvydis, tačiau O. Kattashas lietuviui vietos aikštėje beveik nerasdavo. Praėjusių metų pabaigoje snaiperis paliko „Hapoel“ ir persikėlė į NBA lygą, Detroito „Pistons“ klubą.

O. Kattashas profesionalaus krepšininko karjeros metu 1999-2001 m. pats atstovavo „Panathinaikos” ekipai. Pažymėtina, kad būtent „Pao“ ir buvo paskutinė gana trumpos, vos dešimtmetį trukusios O. Kattasho žaidėjo karjeros stotelė.

Su „Panathinaikos“ jis 2000-aisiais tapo Eurolygos čempionu, o karjerą anksti baigė dėl kelio traumos.

1997-aisiais O. Kattashas tapo rezultatyviausiu Europos krepšinio čempionao žaidėju.

Dabar jis eina ir Izraelio rinktinės vyriausiojo trenerio pareigas.

„Panathinaikos“ trenerio poste O. Kattashas pakeis atleistą graiką Georgios Vovorą.

Atėnų komanda (5/11) užima tik 16-ąją vietą tarp 18 Eurolygos ekipų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)