„B tribūna“ grupuotės atstovai prieš didžiąsias metų šventes pareikalavo pastarojo atsakomybės, įaudrinti beviltiško pralaimėjimo FIBA Čempionų lygoje Rygos VEF klubui.

„Suprantu fanus – jie myli krepšinį, jų širdys dega, jie nori matyti komandą, kylančią į viršų. Bet jie yra sirgaliai, ir jiems reikėtų sirgti už savo komandą. O mes su klubo vadovybe tikrai surasime sprendimų, kurie padės mums iškilti“, – didesnio pasitikėjimo kredito prašė D. Kairys, klube atliekantis ir sporto direktoriaus funkcijas.

Latviams vilniečiai išvykoje nusileido 60:84 ir taip sukomplikavo savo galimybes įveikti pirmo etapo barjerą.

„Skaudus ir labai reikšmingas pralaimėjimas, kuris mums kainuoja labai daug. Nebuvome optimalios formos, bet tai ir nebuvo įmanoma, nes visa sudėtimi komanda prieš tas rungtynes treniravosi tik kartą.

Iš kitos pusės, savo užduočių taip pat neišpildėme, nesužaidėme gerai. O VEF, atvirkščiai, pasirodė puikiai, todėl toks ir rezultatas. Reikia toliau dirbti, nepasiduoti blogoms emocijoms ir tikėti tuo, ką darome“, – kalbėjo D. Kairys.

Jo nuomone, „Ryto“ reikalai pašlijo po spalio pabaigoje Kauno „Žalgiriui“ pralaimėto Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lyderių mačo.

„Emociškai perdegėme po rungtynių su „Žalgiriu“, gal net jų metu. Tai atsiliepė kitam mačui su Atėnų „Peristeri“, ir tos dvi nesėkmės kirto mums tikrai per skaudžiai. Negana to, paskui iškart praradome savo lyderį Demetriusą Jacksoną“, – apgailestavo D. Kairys.

Artimiausias iššūkis jo auklėtinių laukia trečiadienį, nuo 18.30 val., Utenoje vyksiančioje Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio akistatoje su vietos „Juventus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)