„Zenit“ nusprendė pradžiuginti sirgalius ir žaidėjus – net 3 rungtynes sausio mėnesį turės progos prisiminti, ką reiškia žaisti su sirgaliais tribūnose. Tiesa, leidimas žiūrovams duotas su apribojimais.

Kaip praneša Sankt Peterburgo klubas, „Sibur“ arenoje rungtynes gyvai žiūrėti galės tik 10 proc. nuo bendros 7120 žiūrovų talpos.

Laikantis visų epidemiologinių saugumo reikalavimų žiūrovai bus leidžiami į sausio 10 dienos VTB rungtynes su „Avtodor“, o taip pat į dvejas Eurolygos rungtynes – sausio 15 dieną su Kauno „Žalgiriu“ ir sausio 21 dieną su Stambulo „Anadolu Efes“.

Eurolygoje su 10 pergalių ir 5 pralaimėjimais „Zenit“ žengia laipteliu aukščiau už Kauno „Žalgirį“ – 5-oje vietoje, o VTB pirmenybėse – pirmoje su 9 pergalėmis ir 1 pralaimėjimu.

Vienas iš Xavi Pascualio auklėtinių lyderių yra A. Gudaitis, Eurolygoje vidutiniškai pelnantis po 8,4 taško ir renkantis po 10,5 naudingumo balo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)