ALBA (7-1) Bundeslygoje nustūmė antrą kartą pralaimėjusį „Bayern“ (7-2) į penktą vietą.

„Tai buvo vienos prasčiausių rungtynių, kokias žaidė mano treniruojama komanda per visą mano karjerą. Tai išties nuvilia ir keista. Šios rungtynės buvo mums gėdingos, mūsų aikštėje nesimatė ir negalėjome nieko padaryti“, – karčių žodžių negailėjo Miuncheno ekipos strategas A. Trinchieri.

Nugalėtojams Louisas Olinde pelnė 17 taškų, Jaysonas Grangeris pridėjo dvigubą dublį – 13 taškų ir 10 rezultatyvių perdavimų. „Bayern“ ekipoje rezultatyviausias buvo JaJuanas Johnsonas – 12 taškų.


ALBA pergalė netikėta, nes dar dvikovos išvakarėse paskelbta, jog komandai dėl traumų padėti negalės Nielsas Giffey ir Luke'as Sikma.

Kol kas ant atsarginių žaidėjų suolo buvo priversti sėdėti Peytonas Siva, Marcusas Erikssonas ir Lorenzas Brenneke, o Berlyno komandos strategas Aito Garcia Renesesas dėl koronaviruso infekcijos yra karantine.


„Kiekvienas iš mūsų norėjo pergalės. Visi buvo pasirengę pakeisti traumuotus ir už juos pakovoti. Tai mūsų komandą daro stipria šį sezoną“, – po pergalės sakė L. Olinde.

Vokietijos Bundeslygoje pirmąją vietą dalijasi Krailsheimo „Merlins“ ir Liudvigsburgo „MHP Riesen“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)