„Svarbiausia, kad šiandien niekas nepatyrė traumos. Dėl nukeltos mačo pradžios išsimušėme iš ritmo, todėl svarbiausia buvo išvengti traumų“, – po pergalės Klaipėdoje sakė M. Schilleris.

17.20 val. prasidėti turėjusių rungtynių pradžia į 19.30 val. buvo nukelta dėl vėlavusių „Žalgirio“ COVID-19 testų rezultatų. Sulaukę atsakymų, kauniečiai į uostamiestį pradėjo keliauti tik apie 16 val.

Paaiškėjo, jog nesklandumai įvyko įtariant Karolio Lukošiūno susirgimą. Galiausiai testas parodė neigiamą rezultatą, tačiau komanda vis tiek nutarė gynėjo į Klaipėdą nesivežti. Jam bus atliktas pakartotinis testas.

„Joffrey Lauvergene šiandien nežaidė todėl, nes gavo poilsio, o Karolis neatvyko todėl, nes manėme, kad jis serga COVID-19“, – sakė M. Schilleris.

„Neptūno“ vairininkas Tomas Gaidamavičius po mačo apgailestavo dėl to, jog jo auklėtiniai parodė mažiau noro kovoti už vos iš autobuso išlipti spėjusius varžovus.

„Varžovai atvažiavo susikaupę, o mes buvome atsipalaidavę. Nedavėme kovos, kontakto. Vėliau įėjome į žaidimą, bet „Žalgiris“ nebuvo linkęs atsipalaiduoti, todėl toks ir rezultatas“, – sakė T. Gaidamavičius.

„Žalgiris“ penktadienį žais pirmąsas 2021-ųjų rungtynes Eurolygoje. Kauniečiai namuose priims turnyro autsaiderius Maskvos srities „Chimki“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)