Praėjusį mėnesį „Barcelona“ nutarė nepriimti Th. Heurtelio į komandos autobusą bei lėktuvą, vykusį namo iš Stambulo. Prancūzas svetimoje šalyje buvo paliktas vienas ir turėjo grįžti į Ispaniją kitu reisu.

Toks sprendimas buvo priimtas dėl 31-erių atleto išdavystės – Šarūno Jasikevičiaus schemose neįsipaišęs įžaidėjas žadėjo persikelti į Stambulo „Fenerbahče“, tačiau iš tikrųjų buvo sutaręs su Madrido „Real“.

Šiuo metu Th. Heurtelis yra atskirtas nuo komandos, o sutarties nutraukimo procesas yra sustabdytas.

„Nemalonu, bet toks yra klubo sprendimas, o tai yra aukščiau nei žaidėjų ar trenerių nuomonė. Sprendžia klubas ir mes turime sprendimą gerbti“, – sakė P. Oriola.

Kaip ir Th. Heurtelis, P. Oriola rungtyniauja Barselonoje nuo 2017 metų. Ši situacija kapitonui yra itin nemaloni asmeniškai.

„Tai komplikuota padėtis, kuri mus labai paveikė, o mane dar labiau nei kitus, nes į „Barcą“ su Thomasu atvykome kartu, jis buvo mano kambariokas, turėjome labai artimą ryšį“, – sakė P. Oriola.

Pasak pranešimų spaudoje, šiuo metu Th. Heurtelio paslaugomis domisi Maskvos srities „Chimki“.

Prancūzui gali būti leista išvykti ir į kitą Ispanijos klubą, tačiau tuomet „Barca“ nemokės jam 1,2 mln. eurų siekiančios sutarties nutraukimo kompensacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)