Kaip skelbia Rusijos sporto grandas „Sport-Express“, „Chimki“ labai rimtai svarsto galimybę papildyti komandos sudėtį 31-erių įžaidėju, turinčiu vis dar galiojančią sutartį su „Barcelona“.

Eurolygos perėjimų langas užsidaro sausio 6-ąją, taigi Rusijos klubas turi mažiau nei savaitę galutiniam sprendimui priimti ir suderinti sąlygas su prancūzo agentu bei „Barcelona“.

Primename, kad prancūzas prieš porą savaičių atsidūrė Europos krepšinio įvykius nušviečiančios žiniasklaidos dėmesio centre, kai į Barseloną iš Stambulo negalėjo grįžti klubo lėktuvu. Tokias sankcijas jam pritaikė apgavystę užuodžiantys Katalonijos klubo vadovai.

Th. Heurtelis – ne vienintelis „Chimki“ dėmesio centre atsidūręs žaidėjas. Pranešama, kad klubas domisi ir papildymu vidurio puolėjo pozicijoje, komandą palikus Gregui Monroe.

Anot pranešimo, „Chimki“ taikiklyje – traumą išsigydęs 206 cm ūgio Tarickas Blackas. 29-erių amerikietis, anksčiau penkis sezonus praleidęs NBA lygoje, nuo 2018-ųjų rudens atstovavo Tel Avivo „Maccabi“, tačiau dėl traumų Eurolygoje praėjusį sezoną sužaidė vos 6 rungtynes. Vasarą tapo laisvuoju agentu.

Kaip informuoja „Sport-Express“, po šią savaitę namie patirto pralaimėjimo „Olympiakos“ ekipai, Maskvos srities kolektyvo rūbinėje įvyko labai rimtas pokalbis tarp žaidėjų ir klubo vadovybės. Visgi jo turinys liko už uždarų durų.

„Chimki“ Eurolygos turnyro lentelėje užima paskutinę vietą, bet dėl savo posto komandą treniruojantis R. Kurtinaitis bent jau kol kas turėtų būti ramus. Kitas rungtynes sausio 8-ąją „Chimki“ žais išvykoje su Kauno „Žalgiriu“.

Turnyro lentelė (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai, pelnyti taškai, praleisti taškai, taškų santykis)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)