„Chimki“ vertėsi be Janio Timmos, Jono Jerebko ir Grego Monroe. Be to, rungtynių pabaigoje asmeninių pražangų limitą viršijo Jordanas Mickey, Devinas Bookeris ir Sergejus Monia.

...žaidžiame siaubingai ir tai nėra mūsų lygis.
Jegoras Vialcevas

Pirėjo ekipa trečio kėlinio pradžioje dar atsilikinėjo 51:52, tačiau ketvirčio pabaigoje spurtavo 13:0 bei išsiveržė į priekį 81:64. Per likusį laiką „Chimki“ nebeatsitiesė.

Graikai skandino varžovus tolimais metimais. „Olympiakos“ pataikė net 16 tritaškių iš 29 (55 proc. taiklumas). Labiausiai prie to prisidėjo 5 tritaškius iš 7 įmetęs Kostas Sloukas, kurio sąskaitoje – 25 taškai ir 29 naudingumo balai.

„Šiandien turėjome daug problemų, nes komanda nebuvo pilna, vertėmės trumpu atsarginių suolu, kuklia rotacija. Trečioje ir ketvirtoje pozicijose turėjome tik 3 žaidėjus.

Dėl šios priežasties pralaimėjome kovą „po lenta“, be to, krepšininkai prisirinko pražangų, dėl to mačo pabaigoje kilo problemų.

Mes neturime kito pasirinkimo, tik dirbti ir tikėti tuo, ką darome. Privalome sunkiai treniruotis, kito kelio nematau“, – po rungtynių klubo svetainei kalbėjo R. Kurtinaitis.

...nėra žodžių, kuriais galėtume teisintis savo gerbėjams.
Jegoras Vialcevas

„Chimki“ žaidėjas Jegoras Vialcevas akcentavo bėdas gynyboje.

„Jei pažvelgsite į protokolą, atlikome 27 rezultatyvius perdavimus, tai byloja apie komandinį žaidimą puolime. Čia problemų nėra. Bėdos kyla gynyboje.

Realybėje nėra žodžių, kuriais galėtume teisintis savo gerbėjams. Atsakingai kalbu už visus, žaidžiame siaubingai ir tai nėra mūsų lygis“, – teigė krepšininkas.

„Jei kalbėtume apie paskutines dvejas rungtynes su „Parma“ ir „Olympiakos“, sakytume, kad einame geru keliu, nors juo reikėjo eiti jau prieš 2 mėnesius. Mes stengiamės, bet negaliu įvardinti vienos konkrečios nesėkmių priežasties.

Didžiausia bėda – gynyboje. Pakankamai turime talento puolime, tačiau turime ir gintis, sugrįžti į gynybą ir galvoti apie ją. Jei visi taip mąstys, pergalės sugrįš.

Mums reikia vienų gerų rungtynių ir viskas stos į savas vėžias. Dabar kiekvienos rungtynės mums turi būti kaip finalas, dėl pergalės turime atiduoti 150 proc. jėgų“, – pridūrė J. Vialcevas.

Nesėkmių ruožą Eurolygoje „Chimki“ bandys nutraukti Kaune sausio 8-ąją prieš „Žalgirį“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)