Pasak LMKL direktorės Audros Ginelevičienės, dar nenuspręsta, kokiame aukštyje bus pakabintas lankas.

"Kol kas komandos bando technines galimybes, todėl neaišku, kiek krepšininkių dalyvaus šiame konkurse", - kalbėjo A.Ginelevičienė.

Ji vylėsi, kad "Oro karalienės" arba "Oro princesės" vardu pavadintame konkurse varžysis visų šešių LMKL rungtyniaujančių klubų atstovės.

LMKL direktorė teigė, jog kol kas dėti į žemiau nuleistą krepšį mėgino tik abiejų Kauno komandų - "Laivės" ir "LKKA-Kauno" - žaidėjos: "Kaunietės gali nesunkiai patekti į Sporto halę ir rengtis konkursui kiekvieną dieną. Jos taip ir daro. Abi Kauno ekipos labai entuziastingai rengiasi dėjimo į krepšį konkursui".

Kaip jau skelbėme, svarbiausias trijų valandų trukmės renginio akcentas bus LMKL žvaigždžių rinktinės rungtynės su "Superberniukais" - politikos, sporto, žurnalistikos ir pramogų verslo pasaulyje puikiai žinomais žmonėmis. Ginti "Superberniukų" garbę jau sutiko šie garsūs Lietuvos žmonės: Seimo pirmininkas Artūras Paulauskas, vidaus reikalų ministras Gintaras Furmanavičius, krašto apsaugos ministras Gediminas Kirkilas, televizijos laidų vedėjai Arūnas Valinskas ir Marijonas Mikutavičius, žurnalistai Robertas Petrauskas ir Linas Kunigėlis, krepšininko karjerą neseniai baigęs Rolandas Skaisgirys, grupės ŽAS narys Linas Zareckas ir Lietuvos Respublikos prezidento patarėjas Darius Gudelis. Komandai vadovais pramogų verslo atstovas Jogaila Morkūnas.

Daugiau apie tai skaitykite "Lietuvos žiniose".