„B tribūna“ pareikalavo trenerio Donaldo Kairio bei direktoriaus Justo Jankausko atsakomybės bei teigė, jog komanda turėtų džiaugtis dėl to, kad šiuo metu yra žaidžiama be žiūrovų.

„Gali mylėti Rytą, gali nekęsti, bet visi supranta, jog tai, kas čia vyksta, nėra ir negali būti komandos lygis.

Akivaizdu, jog atsakomybę prisiimti privalo treneris ir sporto direktorius, būtent to ir tikimės. Juokai apie dugnus virto realybe. Metas pokyčiams ne aikštelėje, o prie jos.

Visa žaidėjų karusėlė ir komplektavimasis kas mėnesį netenkina nei mūsų vertybinio požiūrio į klubą bei jo viziją, nei duoda rezultatų. Sukurta komanda yra be veido, tiesiog kratinys... Per visą šitą seriją nebuvo nei vieno gerbėjų atsiprašymo už vieną pažeminimą po kito. Jei yra tinginčių žaisti, juos galima pakeisti jaunimu.

Kantrybė turi ribas ir ji baigėsi. Gražių švenčių.

P.S džiaukitės, kad žaidžiama be žiūrovų.“

„Rytas“ Čempionų lygos E grupėje užima paskutinę vietą, o šansai patekti į kitą etapą yra menki. Tam reikia laimėti abu likusius mačus ir tikėtis VEF pergalės prieš Strasbūro SIG.

LKL čempionate sostinės klubas yra trečias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)