„Žalgiris“ paskutinėmis rungtynių akimirkomis iššvaistė turėtą pranašumą, tačiau Mariaus Grigonio dvitaškis paskutinę sekundę padovanojo šeimininkams pergalę. A. Trinchieri teigė, kad jo auklėtiniai lemiamu metu gynėsei gerai, tačiau didis žaidėjas pataikė didį metimą.

„Sveikinu „Žalgirį“. Mes turėjome šansą laimėti, bet Grigonis pataikė didelį metimą. Skaudu taip pralaimėti, bet manau, kad „Žalgiris“ pergalės nusipelnė. Mes pirmame kėlinyje žaidėme labai prastai, esu dėl to labai nusivylęs.

Nuo paskutinės atakos gynėmės gerai, bet Grigonis pataikė gerai uždengtą metimą. Manau, kad „Žalgiris“ tą ataką galėjo suorganizuoti geriau, Grigonis pataikė sudėtingą metimą per rankas. Tikėjomės Milaknio metimo, o Grigonis puolime neturėjo jokio pranašumo.

Tame epizode nebuvo nieko taktiško, tiesiog žaidėjas pataikė didelį metimą. Yra kaip yra, judėsime į priekį“, – kalbėjo strategas iš Italijos.

Antrojo kėlinio paskutinėmis sekundėmis tarp komandų įvyko susistumdymas, kai Jalenas Reynoldsas grubiai parvertė ant parketo Marių Grigonį. Bendraklubio ginti stojo kapitonas Paulius Jankūnas, o jį nuraminti stengėsi būtent A. Trinchieri.

„Du žaidėjai ruošėsi susimušti ir tik aš galėjau juos sustabdyti. Labai gerbiu Jankūną, jis labai patyręs, bet jis puolė mano žaidėją Reynoldsą. Tiesiog išskyriau juos, nes nenorėjau jokių problemų. Paulius bandė man paaiškinti, kas nutiko, bet tarp mūsų jokio fizinio kontakto nebuvo.

Turiu gerą gyvybės draudimą, todėl stodamas prieš Jankūną stipriai nerizikavau“, – spaudos konferencijos pabaigoje tarė „Bayern“ vairininkas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)