Nors jau buvo skelbiama, kad katalonai susitarė su stambuliečiais ir apsikeis prancūzais – Thomu Heurteliu bei Leo Westermannu, šis sandoris buvo sustabdytas, kai „Barca“ sužinojo, kad pirmasis už nugarų rezga visai kitokį planą ir ketina persikelti į Madrido „Real“ gretas.

Jau kurį laiką trenerių sprendimu nežaidžiantis Th. Heurtelis keliavo kartu su komanda į Stambulą, kur „Barcelona“ susitiko su „Anadolu Efes“, bet po mačo į lėktuvą, skridusį namo, nebebuvo įleistas – katalonai taip nubaudė gynėją už išdavystę ir paliko jį Turkijoje.

Pasaulyje siaučiant koronaviruso pandemijai su jai priklausančiu krepšininku taip pasielgusiai „Barcai“ dabar pačiai gresia sankcijos. Veiksmų žada imtis tiek Th. Heurtelio atstovai, tiek Ispanijos žaidėjų sąjunga (ABP).

Primename, kad katalonams nuotaikos nepakėlė ir patirtas antras iš eilės pralaimėjimas. Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ (11/5), svečiuose 79:86 turėjo pripažinti Stambulo „Anadolu Efes“ (8/8) pranašumą.

Tiek šeimininkų treneris Erginas Atamanas, tiek Š. Jasikevičius šiose rungtynėse užsidirbo po techninę pražangą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)