Remiantis neįvardijamais šaltiniais teigiama, kad 25 proc. dalių pardavimas jau kelis mėnesius derinamas su vienu iš „Tesonet“ įmonės bendrasavininkių ir įkūrėjų Tomu Okmanu.

Net jeigu sandoris ir įvyks, P. Motiejūnas liks pagrindiniu „Žalgirio“ dalininku su 50 proc. akcijų savo rankose.

Likę 25 proc. priklauso Arvydui Saboniui.

Nei P. Motiejūnas, nei T. Okmanas informacijos apie galimą sandorį nekomentavo.

Apie kibernetinio saugumo sprendimus siūlančios „Tesonet“ įmonės įkūrimo istoriją ir jos ambicijas Delfi rašė dar prieš ketverius metus.

Ir vėliau patį įmonė ne kartą skelbė apie išskirtines sąlygas, sudaromas savo darbuotojams, jų laisvalaikį.

Šiuo metu „Tesonet“ yra viena didžiausių Baltijos šalyse informacinių technologijų bendrovių, turinti per 1,4 tūkst. darbuotojų. Įmonės ofisai veikia ne tik Lietuvoje.

Pats 33-ejų T. Okmanas „Verslo žinių“ šiemet buvo išrinktas geriausiu generaliniu direktoriumi.

Bendradarbiavimą su šia įmone „Žalgiris“ pradėjo dar praėjusių metų gruodį, prieš pasaulį ištinkant koronaviruso krizei.

Dėl pandemijos Kauno klubo biudžete atsivėrė daugiau nei 2 mln. eurų skylė, ypač skaudžiai klubui kirto faktas, kad Eurolygos namų rungtynes dėl koronaviruso tenka žaisti be žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (245)