Barselonos ekipa antras rungtynes paeiliui žaidė be Brandono Davieso.

Trečiajam kėliniui baigiantis „Anadolu Efes“ pranašumas siekė net 18 taškų (68:50), tačiau triuškinamos persvaros šeimininkai neišsaugojo.

Tiesa, nors ketvirtajame kėlinyje svečiai iš Katalonijos sugebėjo priartėti iki „kovinės“ distancijos, „Anadolu Efes“ visą laiką išliko priekyje ir realios progos išsiveržti į priekį „Barcelona“ neturėjo.


Pažymėtina, kad tiek šeimininkų treneris Erginas Atamanas, tiek Š. Jasikevičius šiose rungtynėse užsidirbo po techninę pražangą.

Kaip jau minėta, Barselonos ekipai tai buvo antras pralaimėjimas paeiliui. Praėjusį penktadienį ji namie nusileido Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkams.

Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo geriausią sezono mačą sužaidęs Shane'as Larkinas, pelnęs 23 taškus, atlikovojęs 7 kamuolius, atlikęs 8 rezultatyvius perdavimus ir surinkęs 37 efektyvumo balus.

17 taškų prie pergalės pridėjo Vasilije Micičius, 16 – Krunoslavas Simonas.

Barselonos komandai 18 taškų (8 atk. kam.) surinko Nikola Mirotičius, 15 pridėjo Nickas Calthesas, 14 – Cory Higginsas.

„Barcelona“ kovą dėl atšokusių kamuolių laimėjo 39-28, bet itin prastai metė dvitaškius ir prarado 13 kamuolių, kai jų varžovai suklydo tik 5 kartus.

Su Barselonos klubu netrukus atsisveikinti turintis prancūzas Thomas Heurtelis mačą stebėjo iš arenos tribūnos, tačiau susitikimui registruotas nebuvo.

Apskritai dėl jo ateities kol kas kybo daug klaustukų.

Nors jau buvo skelbta, kad į Barseloną keliasi iš Stambulo „Fenerbahče“ paleistas Leo Westermannas, o T. Heurtelis turėtų pasikeisti su juo vietomis, prancūzų rokiruotė atrodo įstrigusi. Ispanijos žiniasklaidos nurodyta priežastis yra T. Heurtelį atstovaujančios agentūros melas Katalonijos klubui – pranešama, kad už akių ji derėjosi su Madrido „Real“, o ne su Stambulo klubu.

Daugiau aiškumo dėl susidariusios situacijos turėtų būti trečiadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)