Kartu su laidos vedėju Kipru Serpausku pašnekovas tradiciškai kalbėjo apie ne tik apie šiuo metu aktualias temas, bet ir nusikėlė į ankstesnius savo karjeros metus, tarp kurių žaidimas Tauragėje, Prienuose ar Rusijoje.

Būtent legionieriaus patirtis Kazanės „Unics“ klube daugkartiniam Lietuvos čempionui atmintyje išliko su ne pačiais geriausiais prisiminimais.

„Ten net nebuvo komandos branduolio, kiekvienas žiūrėjo tik savęs. Vienintelis rūbinę laikyti bandė Kostas Kaimakoglou. Kai čia Kaune organizuojame vakarienę, kartu turime būti visi. Ten būdavo kas sau. Pats norėdamas išmokti rusų kalbą iš pradžių eidavau su vietiniais, o paskui persimečiau į kitą barikadų pusę“, – atmosferą komandoje apibūdino snaiperis.

Iš Kazanės 2016-aisiais A.Milaknis vėl sugrįžo į Kauną, o jau 2017–2018 metų Eurolygos sezone kartu su „Žalgiriu“ pateko į Eurolygos finalo ketvertą Belgrade, kuriame buvo užimta trečia vieta.

„Mums net ir tos rungtynės dėl trečios vietos buvo svarbios, nenorėjome išvažiuoti paskutiniai. Į Belgradą privažiavo labai daug lietuvių, po pergalės mes ėjome jiems paploti ir padėkoti, o organizatoriai pradėjo vyti mus, kad jau užleistume vietą finalo dalyviams. Mes tą trečią vietą šventėme, o Lietuvoje visi tada buvo euforijoje. Mieste žmonės paminėdavo, padėkodavo ir pasveikindavo. Išskirtiniai metai“, – pasakojo A.Milaknis.

„Žalgirio“ arenoje įsikūrusioje #ŽalgirisOnAir studijoje žalgirietis taip pat užsiminė apie savo ateities planus, atsakinėjo į žiūrovų bei klausytojų klausimus ir dalyvavo tinklalaidės partnerių žaidime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)