Turkijos klubas oficialiai paskelbė, kad 30-metis vidurio puolėjas iš Čekijos 7-10 dienų negalės žaisti dėl blauzdos traumos, kurią patyrė nacionalinio čempionato rungtynėse su Izmiro „Karšiyaka“.

Tose pačiose rungtynėse susižeidė ir dar vienas svarbus „Fenerbahče“ krepšininkas Lorenzo Brownas, tačiau jis ketvirtadienio rungtynėse su „Žalgiriu“ greičiausiai žaisti galės.

J. Vesely šiame Eurolygos sezone sužaidė 12 mačų, per kuriuos viduriniškai pelnė po 10,8 taško, atkovojo po 5,5 atšokusio kamuolio ir rinko po 13,8 efektyvumo balo.

Primename, kad šį Eurolygos savaitė yra „dviguba“. Mačas tarp „Žalgirio“ ir „Fenerbahče“ – 15-ojo turo susitikimas. Tačiau dar prieš jį, antradienį, žalgiriečiai namų rungtynes žais 14-ojo turo namų rungtynes su Vitorijos „Baskonia“.

Eurolygos turnyro lentelė (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai, pelnyti taškai, praleisti taškai, taškų santykis)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)