Trečiadienį 33-ejų gynėjas pirmą kartą treniravosi su komandos draugais ir keliaus į Berlyną (Vokietija), kur po dienos Turkijos ekipa susikaus su ALBA.

„Džiaugiuosi, kad vėl esu su komanda. Žinau, kad laukia įtemptas gruodis, daug kelionių. Pasistengsiu padėti, kuo galiu“, – sakė „Fenerbahče“ žvaigždė.

N. De Colo yra rezultatyviausias (vid. 13 taškų) ir naudingiausias (15,9 balo) ekipos žaidėjas Eurolygoje. Jam susižeidus „Fenerbahče“ krito į gilią duobę ir patyrė keturias nesėkmes iš eilės. Pralaimėjimų seriją Igorio Kokoškovo auklėtiniai nutraukė tik praėjusią savaitę svečiuose 73:65 nukovę Sankt Peterburgo „Zenit“ (Rusija).

Tuo metu lapkričio viduryje Stambulo klubo gretas papildęs kitas gynėjas Alexas Perezas vis dar išlieka traumuotas.

Dėl jo galimybių pasirodyti ant parketo bus sprendžiama kitą savaitę.

Eurolygoje 27-erių įžaidėjas iš Meksikos taip ir nespėjo debiutuoti su „Fenerbahče“ apranga.

2019-aisiais jis trumpai atstovavo „Žalgiriui“, bet sezonui įsibėgėjus buvo atleistas dėl netenkinusio žaidimo.

Primename, kad kauniečiai penktadienį svečiuosis Atėnų „Panathinaikos“ (Graikija) tvirtovėje, o kitą savaitę paeiliui priims Vitorijos „Baskonia“ (Ispanija) ir „Fenerbahče“, kuriai atstovauja dar vienas buvęs žalgirietis Edgaras Ulanovas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)