Rungtynes „Barcelona“ pradėjo labai nesėkmingai – niekaip negalėjo pelnyti taškų ir leido varžovams pabėgti 0:12.

Baigiantis pirmajam kėliniui komandas skyrė 15 taškų (11:26), bet tuomet lietuvio auklėtiniai tarsi atsispyrė nuo dugno ir pamažu ėmė mažinti atsilikimą.

Tiesa, nors antrame kėlinyje „Barca“ priartėjo iki 2 taškų (38:40), persverti rezultato šeimininkams nepavyko, o po ilgosios pertraukos „Olympiakos“ vėl ėmė diktuoti savo sąlygas (62:73 po 30 min.).

Į lemiamą šturmą „Barcelona“ pabandė kilti lemiamame kėlinyje, kuriam vos įpusėjus išlygino rezultatą (77:77), tačiau „Olympiakos“ į tai atsakė sėkmingų atakų serija ir išliko priekyje iki finalinės sirenos. Koją šeimininkams kyštelėjo ir Alekso Abrineso klaida atsakingu momentu, po kurios bandydamas sulaikyti varžovą aikštės viduryje snaiperis užsidirbo nesportinę pražangą.

Pačioje rungtynių pabaigoje Š. Jasikevičius itin emocingai arbitrų reikalavo fiksuoti Kosto Slouko žingsnius, į tai arbitrai sureagavo lietuvį nubausdami technine pražanga. Treneriui teliko atsisėsti ant suolo.

Nikola Mirotičius „Barcelonos“ ekipai pelnė 16, Brandonas Daviesas (4/10 dvit.) 15, Adamas Hanga – 10 taškų.

„Olympiakos“ gretose išsiskyrė Hassanas Martinas su 17 taškų, Shaquielle McKissicas pridėjo 16, K. Sloukas – 15 taškų. OLY legenda, veteranas Vassilis Spanoulis žaidė vos 7 min., per kurias surinko 2 taškus.

Viena iš Eurolygos sezono lyderių „Barcelona“ pralaimėjo dvejas iš paskutinių trejų rungtynių.

Šią savaitę namie „Barcelona“ dar priims Milano „Olimpia Armani“ krepšininkus.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)