Rusijos klubą palieka trys trenerių štabe dirbę specialistai iš Lietuvos – ilgametis Rimo Kurtinaičio pagalbininkas Robertas Kuncaitis, stratego sūnus Giedrius Kurtinaitis ir fizinio rengimo ekspertas Evaldas Kandradavičius.

Dar vienas Chimkuose dirbęs lietuvis Aurimas Jasilionis lieka vyriausiojo trenerio Rimo Kurtinaičio asistentu. Kitu asistentu oficialiai paskirtas rusas Andrejus Malcevas.

Jis nuo sezono pradžios vadovavo „Chimki“ dublerių ekipai.

54-erių A. Malcevas – buvęs profesionalus krepšininkas, ilgus metus atstovavęs Sankt Peterburgo „Spartak“ ekipai, žaidęs ir Saratovo „Avtodor“ komandoje kartu su Gintaru Einikiu.

Prieš persikeldamas į „Chimki“ A. Malcevas 15 metų dirbo su Maskvos CSKA komandos dubleriais.

Komandoje taip pat lieka dirbti ir fizinio rengimo treneris Jure Drakslaras.

„Chimki“ Eurolygos sezoną pradėjo prastai ir yra turnyro lentelės dugne – sąskaitoje turi 2 pergales ir 9 pralaimėjimus. VTB Vieningoje lygoje su 3 pergalėmis ir 5 pralaimėjimais ekipa yra turnyro lentelės viduryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)