Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės trenerio asistentas ir NBA klubo Bostono „Celtics“ skautas per FIBA rinktinių langą viešėjo Lietuvoje ir nepraleido progos apsilankyti „Žalgirio“ arenoje.

Kartu su laidos vedėju Kipru Serpausku pašnekovas tinklalaidėje praleido daugiau nei pusantros valandos ir per tą laiką palietė daugybę įdomių temų.

Vyriausiuoju treneriu savo karjeroje dar niekada nedirbęs B. Matkevičius pripažino, kad ateityje norėtų paragauti ir šios duonos.

„Aš noriu patirti visas emocijas, kurias tik galima. Viskas priklausys nuo aplinkybių, bet aš savęs nematau dirbant vieno darbo 30-40 metų. Noriu palikti kažkokį įspūdį, kažką sukurti ir nuveikti gyvenime“, – atskleidė tinklalaidės svečias.

37-erių lietuvis Bostono „Celtics“ klube tarptautiniu skautu dirba jau nuo 2014-ųjų ir bent kol kas palikti šios pozicijos neplanuoja. To priežastis – noras tapti NBA čempionu.

„Kiek kartų gyvenime tu turi šansą tapti NBA čempionu su legendine komanda? Mano pagrindinis tikslas yra su Bostono ekipa siekti NBA žiedo ir būti viso to dalimi. Kai išėjau iš CSKA, po dviejų metų jie laimėjo Eurolygą, o tada tą padarė vėl. Meluočiau, jei sakyčiau, kad nebuvo skaudu“, – pasakojo B. Matkevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)