Šaro treniruojama „Barcelona“ (10-3) namie 91:63 (24:12, 29:18, 18:13, 20:20) sutalžė Las Palmo „Gran Canaria“ (2-10) klubą su Tomu Dimša.

Po pralaimėjimo praėjusią savaitę „Valencios“ ekipai katalonai atsitiesė ir pakilo į trečiąją turnyrinės lentelės vietą.

„Tai buvo „komfortiškos“ rungtynės mums. Pradėjome dvikovą labai gerai, rimtai nusiteikę nuo pirmųjų minučių ir tai leido duoti laiko aikštėje ir kitiems žaidėjams“, – po rungtynių „Palau Blaugrana“ arenoje kalbėjo Š. Jasikevičius.

Katalonų treneris pasveikino savo komandą už greitai išaugintą skirtumą, nes tai leido laisviau keisti žaidėjus po didžiosios pertraukos.

„Esame laimingi, nes visi galėjo pažaisti prieš sunkią trejų rungtynių savaitę. Esu patenkintas, kad daug prie pergalės prisidėjo tokie atsarginiai žaidėjai kaip Sergi Martinezas ir Leandro Bolmaro“, – sakė jis.

Šią savaitę „Barcelona“ stos į du mūšius Eurolygoje – gruodžio 8 ir 11 dienomis atitinkamai namie žais su Pirėjo „Olympiakos“ ir Milano „Armani“, o gruodžio 13 dieną Ispanijos čempionate susigrums su Santjago de Kompostelos „Obradoiro CAB“ komanda, kurios aprangą vilki Laurynas Birutis ir Laurynas Beliauskas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)