Ą. Tubelio atstovaujama Arizonos „Wildcats“ (2-0) ekipa namuose 70:67 palaužė Rytų Vašingtono „Eagles“ (0-2) krepšininkus.

18-metis lietuvis per 23 minutes pelnė 13 taškų (5/11 dvit., 0/1 trit., 3/6 baud.), atkovojo 9 kamuolius ir 2 kamuolius perėmė.

Prestižinio Arizonos universiteto komandos gretose rezultatyviau žaidė tik Jamesas Akinjo, įmetęs 15 taškų.


Ą. Tubelį po mačo gyrė „Wildcats“ vyriausiasis treneris Seanas Milleris, kuris Arizonoje jau užaugino tokius žaidėjus kaip Deandre Aytonas, Lauri Markkanenas, Aaronas Gordonas, Derrickas Williamsas ar Rondae Hollisas-Jeffersonas.

„Šiandien jis dėjo didelį žingsnį į priekį. Jis buvo panašus į žaidėją, kuriuo jis bus ateityje. Šiemet naujokams yra gerokai sunkiau nei įprastai, bet Ąžuolas jau demonstruoja pasitikėjimą savimi. Manau, kad su laiku to pasitikėjimo bus vis daugiau.

Šiandien Ąžuolas buvo vienas pagrindinių pergalės kalvių. Jo fiziškumas, kovingumas ir patirtis yra tai, kas mums tokiose rungtynėse gali duoti labai daug naudos“, – kalbėjo S. Milleris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)