Permainos trenerių štabe nepadėjo ir Rimo Kurtinaičio auklėtiniai penktadienį Miunchene apmaudžiai 77:80 nusileido Miuncheno „Bayern“.

Prieš tai du turus leidę savo varžovams surinkti triženklį taškų kiekį (105 ir 100), šįsyk „Chimki“ krepšininkai skyrė gerokai daugiau dėmesio gynybai, kas jiems leido antrame kėlinyje susikrauti 15 taškų persvarą – 32:17. Tiesa, ji išgaravo dar iki pertraukos: po pralaimėtos atkarpos 6:26 rezultatas tapo 38:43 jau bavarų naudai.

Antroje mačo pusėje vyko kova taškas į tašką. Likus žaisti dvi su puse minutes svečiai buvo priekyje 77:76, bet per visą likusį laiką nebesukrapštė nė taško. Prieš pat nuaidint sirenai Grego Monroe paleistas tritaškis, galėjęs išplėšti pratęsimą, tikslo nepasiekė.

Po dar vieno pralaimėjimo R. Kurtinaitis įžvelgė ir pozityvių dalykų, tačiau tuo pačiu apgailestavo dėl neišnaudotos progos grįžti į pergalių kelią.

„Rungtynės buvo sunkios. Abi komandos rodė gerą žaidimą ir viskas sprendėsi pabaigoje, kai mes priėmėme keletą neteisingų sprendimų.

Tai buvo pirmas mačas sezone, kurį mes žaidėme visa sudėtimi. Kai kuriems mūsų žaidėjams, pavyzdžiui Stefanui Jovičiui, buvo nelengva žengti į aikštę po tokios ilgos pertraukos. Jis paskutinį kartą krepšinį žaidė dar kovo mėnesį, tai yra praėjusiame sezone. Jis grįžo po devynių mėnesių, tad kol kas nėra geriausios formos.Taip pat turime problemų su Devinu Bookeriu ir jo petimi. Net ir dabar jis nėra visiškai pasiruošęs.

Manau, sužaidėme visai neprastas rungtynes, ypač jei palygintume jas su pastarosiomis dvejomis. Turime gerą sudėtį, gerus žaidėjus, tiesiog reikia iškovoti porą pergalių tam, kad vėl pajaustume pasitikėjimą savimi, kurį buvome išsiugdę pernai. Tai – nelengva, bet reikia jį atgauti, kad lemiamais momentais priimtume teisingus sprendimus, tuo labiau, kai turime tokius patyrusius žaidėjus.

Bet kokiu atveju, esu patenkintas tuo, kaip kovėmės. Visi žino, kaip sunku žaisti Bavarijoje. Sveikinu Andreą Trinchierį su gera pergale“, – sakė Kurtis.

Kitą savaitę Rimo auklėtiniai namuose priims Maskvos CSKA, kurį šį sezoną kartą jau patiesė – tiesa, VTB lygos rungtynėse (86:78).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)