Valensijos komandos nariai itin kovingą savo nusiteikimą demonstravo nuo pat pirmo kėlinio, per kurį realizavo 7 tritaškius iš 11.

Rezultatyviose rungtynėse „Barcelonai“ iki pertraukos pavyko atstatyti pusiausvyrą (49:49), koja kojon ekipos žengė ir trečiame kėlinyje (68:68 po 30 min.), tačiau ketvirtajame svečiai spurtavo ir greitai įgijo dviženklę persvarą.

Tokia įvykių eiga labai nepatiko lietuviui. Paskutinio ketvirčio metu, „Barcelonai“ atsiliekant 72:85, Š. Jasikevičius per savo paties paprašytą minutės pertraukėlę pasielgė neįprastai. Jis tiesiog vaikščiojo šalia susibūrusių savo krepšininkų ir jiems neištarė nė vieno žodžio.

Po šio epizodo jo auklėtiniams pavyko laimėti atkarpą 10:3 ir priartėti iki 82:88, bet galutinai perimti iniciatyvos „Barcelona“ nesugebėjo. Likus kelioms minutėms Š. Jasikevičius dar užsidirbo ir techninę pražangą.

„Barcelonos“ gretose rezultatyviausias buvo Nikola Mirotičius, pelnęs 20 taškų. Nicko Calatheso sąskaitoje – 17, Paulio Oriolos – 13, Adamo Hangos – 11 taškų.

Valensijos ekipos gretose nesulaikomai žaidė du puolėjai – Derrickas Williamsas surinko 25, o Bojanas Dubljevičius – 24 taškus. Samo Van Rossomo sąskaitoje – 13, Mike'o Tobey – 12 taškų.

Apskritai „Barcelonos“ komandai tai buvo antras pralaimėjimas paeiliui. Praėjusią savaitę Š. Jasikevičiaus auklėtiniai suklupo Eurolygoje, kai netikėtai turėjo pripažinti Vilerbano ASVEL krepšininkų pranašumą.

Primename, kad penktadienį „Barcelona“ viešės Kaune, kur žais Eurolygos rungtynes su vietos „Žalgiriu“. Tai bus pirmasis Š. Jasikevičiaus vizitas „Žalgirio“ arenoje po to, kai jis vasarą apsisprendė palikti Lietuvos čempionų klubą ir persikelti į Ispaniją.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)