Kaip pranešė Ispanijos naujienų agentūra EFE, 56-erių J. Plaza sulaukė kvietimo iš Ispanijos aukščiausioje ACB lygoje žaidžiančios Sevilijos „Coosur Real Betis“ komandos kvietimo.

Prie Andalūzijos regiono komandos vairo katalonas turėtų stoti pirmąją gruodžio savaitę ir kitą sekmadienį jau vadovauti ACB lygos rungtynėms su Andoros klubu.

Kol kas „Coosur Real Betis“ Ispanijos čempionate sekasi prastai – komanda per 11 rungtynių laimėjo vos 2 kartus ir turnyro lentelėje užima 17 vietą tarp 19 ekipų.

Vyriausiojo trenerio poste J. Plaza pakeis 48-erių ispaną Curro Segurą, jau atleistą iš pareigų.

Pažymėtina, kad Sevilijoje J. Plaza dirbo prieš persikeldamas į „Žalgirį“ – 2009-2012 m. Tuomet komanda turėjo „Cajasol“ pavadinimą.

Vėliau, palikęs Lietuvą, 2012-2018 m. J. Plaza dirbo Malagos „Unicaja“ gretose, 2018-2020 m. jis vadovavo Sankt Peterburgo „Zenit” ekipai Rusijoje, tačiau ją paliko praėjusią žiemą ir nuo tada buvo be darbo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)