„Regimantas yra puikios sportinės formos. Tai rodo tiek jo statistika LKL lygoje, tiek pakvietimas į nacionalinę rinktinę. Tikimės, kad jis padės mūsų komandai ten, kur jaučiasi geriausiai – kovodamas dėl kamuolių, pataikydamas iš vidutinio nuotolio, žaisdamas po krepšiu ir atlikdamas perdavimus“, – kalbėjo Bilbao klubo sporto direktorius.

Lietuvis turėtų sustiprinti Bilbao ekipos priekinę liniją. Komanda Ispanijos lygoje kol kas iškovojo 2 pergales ir patyrė 8 pralaimėjimus, o FIBA Čempionų lygoje per dvejas rungtynes patyrė abu pralaimėjimus.

R. Miniotas Lietuvos krepšinio lygoje šį sezoną – vienas geriausių krepšininkų. Puolėjas vidutiniškai pelno 18,5 taško, atkovoja 10,5 kamuolio ir atlieka 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šį savaitgalį D. Maskoliūnas pakvietė R. Miniotą prisidėti prie Lietuvos rinktinės, kuri Vilniuje esančiame FIBA „burbule“ žaidžia Europos čempionato atrankos rungtynes su Danija ir Belgija.

Regimantas Miniotas / FOTO: Ž.Vingelis
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)