A. Marčiulionis į Lietuvos rinktinę buvo pakviestas pirmą kartą. Šį savaitgalį Vilniuje vyksiančiame FIBA „burbule“ pirmose rungtynėse su Danija A. Marčiulionis buvo registruotas, tačiau liko vieninteliu žaidėju, taip ir nepakilusiu nuo atsarginių suolo.

Dariui Maskoliūnui, kalbėjusiam, kad reikėtų duoti jaunimui apšilti kojas, A. Marčiulioniui progos nesuteikė dėl suprantamų priežasčių – permainingai vykusioje dvikovoje lietuviai patyrė istorinį pralaimėjimą 76:80.

193 cm ūgio krepšininkas LKL vidutiniškai renka po 3,3 taško ir 2 rezultatyvius perdavimus.


Penktadienį vykusioje dvikovoje nebuvo registruotas kitas Vilniaus „Ryto“ žaidėjas – Martynas Echodas. Su belgais, aukštaūgis, veikiausiai gaus laiko pasistumdyti.

Lietuvos ir Belgijos rinktinių dvikova vyks sekmadienį 19.30 val. Pergalė padėtų D. Maskoliūno auklėtiniams sutvirtinti pozicijas kovojant dėl bilieto į Europos čempionatą. Pergalė Belgijai garantuotų vietą Senojo žemyno pirmenybėse.

Lietuviai su belgais turi ir nesuvestų sąskaitų – vasario mėnesį Belgijoje pralaimėjo triuškinamai 65:86.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)